AANMELDPROCEDURE

Kleuters
Op de Insingerschool hebben we drie kleutergroepen (groep A, B en C).
Van groep 3 t/m 8 hebben we er elk één.
Elk jaar beginnen er ongeveer 28 nieuwe kleuters bij ons op school. Deze kleuters worden verdeeld over de groepen A t/m C. Ze beginnen op het moment dat ze vier jaar worden, behalve in de laatste schoolweken voor de zomervakantie. Deze kleuters beginnen na de zomervakantie.
We streven naar een maximale groepsgrootte van 28 leerlingen.

Kinderen kunnen bij ons aangemeld worden vanaf het moment dat ze geboren zijn.
U kunt kinderen aanmelden door middel van dit aanmeldingsformulier.

Wanneer een kind wordt aangemeld voor het 3e jaar is dat een zogenaamde vooraanmelding. Bij een vooraanmelding kan het kind op een plaatsbare plek komen of op de wachtlijst worden geplaatst. Hiervan krijgt u altijd bericht.

Omdat kinderen vaak al vroeg worden aangemeld bij ons, nemen wij als zij ongeveer drie jaar zijn contact op. We controleren of de kinderen nog steeds bij ons naar school komen en of de gegevens die wij hebben nog steeds kloppen. De vooraanmelding kan dan worden omgezet in een definitieve aanmelding. Ook hiervan krijgt u bericht.

Zij-instromers
Bij het aanmelden van zij-instromers, kinderen die instromen van een andere school, is het verzoek om eerst telefonisch contact op te nemen zodat we gezamenlijk kunnen kijken of er plek is en of de Insingerschool​ kan voldoen aan de verwachtingen.
We nemen altijd contact op met de oude school om met hen af te stemmen alvorens we overgaan tot plaatsing.

Broertjes en zusjes
Broertjes en zusjes van kinderen worden met voorrang bij ons geplaatst.
Daarvoor is het wel nodig dat wij binnen twee maanden na de geboorte een aanmeldingsformulier ontvangen. Als we dat niet binnen twee maanden hebben ontvangen, vervalt het recht op voorrang.