De top 5 van de klas

27-09-2017

De top 5 van leuke vakken in groep 5:                        De top 5 van leuke dingen doen:
1.  Spelling                                                                                     1.   Gym
2.  Rekenen                                                                                   2.   Computeren
3.  Lezen                                                                                          3.  Zelfstandig werken
4.  Engels                                                                                        4.  Touwtje springen
5.  Naut/Meander/Brandaan                                             5.  Knutselen

Hallo allemaal,ik ga een klein stukje vertellen aan jullie over onze top vijf leukste vakken van groep vijf als eerste staat in de top vijf spelling,zelf vind ik het een erg leuk vak we hebben samen ook nog gestemd voor de andere vakken namelijk nog:lezen,rekenen,geschiedenis en nog engels. als tweede in de top vijf staat rekenen ik vind dat zelf een niet zo leuk vak maar hij staat wel op de tweede plaats,op de derde plaats staat lezen en op de vierde plaats staat engels en op de laatste plaats staat geschiedenis zelf had ik gestemd op lezen omdat ik dat echt geweldig vind! ik hoop dat jullie nu genoeg weten over onze top vijf.
groetjes Carice.

De hele klas vind gym leuk het staat op nummer 1 van  leuke dingen doen .
Ik vind zelf de computer ook leuk. Met de computer vind ik Robbie en doolhof heel leuk.Soms mogen we als we klaar zijn met computerles bij meester Pieter nog Robbie en doolhof doen.Ik vind spelling ook heel leuk. Daar ben ik best wel goed in.
Ik vind het leuk dat spelling bij de top 5 op de eerste plaats staat en ik vind het ook leuk dat gym op de eerste plaats komt bij leuke dingen doen.
Olivier

Sem
Lezen is mijn lievelingsvak en ten tweede  het is leerzaam en informatieboeken  zijn vooral
 leuk en ik vind het jammer dat het op de 3e plek staat en ik lees soms onder de les en Donald Duck en nog veel meer!
Reading a Book | A college girl reads a book in the library ...ik vind het super om te lezen en ik ben volgens mij steeds beter gaan lezen.

Lezen doe ik met de klas en ook alleen lezen is belangrijk en ik hou van lezen
boeken: donald duck superjuffie en estafette i love cats en nu weet je vast meer of niet en lezen is leuk en moppenboekjes daar moet je van lachen hihihihihhihhihihhihihhiihhihii.
Glenn

 

Ik vind het jammer dat engels op de 4 de plaats staat.
Ik wou dat die op de 1ste was en ik vind engels heel leuk.
Engels is best lastig maar het gaat het wel en die filmpjes zijn best leuk en er zijn ook leuke spelletjes en opdrachten die zijn ook best leuk.
Oscar

 

Hallo allemaal ik  ga een klein stukje vertellen over de leukste dingen op school  en dat is
gym. Het leukste vak op school en ook sportief en dat heeft te maken met touwtje springenen touwtje springen is leuk en dan doe je twee dingen tegelijk en dat is moeilijk .
Roos