De Insingerschool is één van de 9 scholen van de Stichting PCBO Baarn Soest
Het jaarverslag van onze Stichting is via deze link jaarverslag 2016 in te kijken. Middels een filmpje krijgt u alle informatie.

Onze school staat in de regio van Samenwerkingsverband De Eem. Dit is een samenwerkingsorganisatie waarin 30 schoolbesturen, ruim 130 scholen, met elkaar samenwerken. Het samenwerkingsverband ondersteunt scholen en ouders bij het vinden van de weg naar een passend onderwijsaanbod voor ieder kind.

Onze school werkt samen met de organisatie K'nijntje&Zippies. Dit is een organisatie voor kinderopvang. Op onze school verzorgen zij de voorschoolse opvang (nu nog op de Binnentuin), de tussenschoolse opvang en de buitenschoolse opvang voor de allerkleinsten.

Kinderen maken ook gebruik van de andere partijen die buitenschoolse opvang verzorgen. Informatie vindt u op BSO Soest.