Even voorstellen....

12-10-2017
Misschien is het de afgelopen week voorgekomen dat uw kind thuiskwam met een verhaal over 'Meester Bram', u zult wel denken ''een meester?''. Maar dat kan helemaal kloppen want dat ben ik! Mijn naam is Bram Hugen en ik ben 18 jaar, ik woon in Soest en zit op dit moment in het eerste jaar van de Marnix Academie (PABO) in Utrecht. Mijn stageplek is aankomend halfjaar in groep 6 van de Insingerschool en daar ben ik ontzettend blij mee! Vorige week werd ik enthousiast ontvangen door de leerlingen van groep 6 en ik weet zeker dat we er een ontzettend gezellig en leerzaam (voor ons allemaal) halfjaar van gaan maken! Wellicht zie ik u eens stiekem langs de klas schuifelen en anders blijft het bij de (hopelijk) leuke verhalen!