Juf Bé van Amerongen

25-09-2017
Mijn naam is Bé.
In de zomer van 1993 ben ik op de Insingerschool komen werken. Daarvoor was ik een aantal jaren heerlijk thuis om voltijd moeder te kunnen zijn van drie kinderen.
Na mijn opleiding voor kleuterleidster ben ik begonnen op de kleuterschool bij de Da Costaschool in Soest.
In mijn vrije tijd sport ik en zing ik bij Chorus Line . Koken en bakken doe ik graag en het liefst zit ik met alle kinderen om de tafel voor een goed gesprek tijdens een gezellige maaltijd.
Verder nog wel hobby's maar tijd ontbreekt daarvoor.
Gelukkig is mijn werk ook mijn hobby, want daar heb je nooit tijd genoeg voor om nieuwe dingen te lezen of te ontdekken.
Mijn dag kan niet meer stuk als er op school iets leuks of iets ontroerends is gebeurd, en dan ben ik blij met dit vak waarin het nooit saai is.